FLEXITANK

A Flexitank tartályos járművek, ISO-tartályok, cserélhető tartályok, hordók kiváltására, és más folyadéktárolási, szállítási feladatok megoldására alkalmas, ha azok nem tartoznak a veszélyes anyagok tárolására és szállítására vonatkozó rendeletek alá. A Flexitank alkalmas 20′ és 40′ konténerekben, hűtőkonténerekben, vagy a standard teherautó platókon történő használatra.

A Flexitank gyártása DIN EN ISO 9001: 2000 tanúsítvány szerinti, TÜV által tesztelt és rendelkezik vasúti ütközés túlélésére vonatkozó vizsgálattal.

A Flexitank különböző berendezésekkel van felszerelve a töltés, ürítés, és gáztalanítás elvégzésére, pl. szelepek, tömlők és a keretek, amelyek szintén saját gyártmányok.

Felső töltés

Padlólefolyó és keret

A Flexitank tárolókapacitása 10.000 litertől akár 28.000 literig terjedhet. A Flexitank bruttó súlya a szállítandó folyadék sűrűségétől függ, nem lehet több, mint 24 tonna.

 

Mit lehet szállítani Flexitankban?

Pl. Vegyi anyagok: olajok, emulziók, diszperziók, latex, szilikon, szilikátok, festékek stb. Élelmiszer: bor, olaj, gyümölcslevek, koncentrátumok, szirupok, víz stb.

 

 

Miért a Flexitank?

-Újrahasznosítható

-A szállítási költségek 40%-os megtakarítása

-Egyszerűen szállítható a beépítési és feltöltési helyre, gyorsan telepíthető

-Alacsony tisztítási költségek

Flexitank teherautó platóra